Λόγοι να μας επιλέξετε για τη κατασκευή της κατοικίας σας

Θεωρούμε πως η απόκτηση στέγης δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να αφήνεται στη τύχη αλλά θα πρέπει να αποφασίζεται μετά από έρευνα και μελέτη που θα οδηγήσουν στη σωστή επιλογή.

Σας παροτρύνουμε να ενημερωθείτε ολοκληρωμένα και υπεύθυνα προτού αποφασίσετε που θα εμπιστευτείτε την απόκτηση της στέγης σας. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για να μας επιλέξετε:

Κατασκευή σπιτιού στην Κάλυμνο με το κλειδί στο χέρι!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

Σας εγγυόμαστε ένα κλειδωμένο κόστος

Σας εγγυόμαστε πως το κόστος κλειδώνει στην αρχική συμφωνία και ισχύει μέχρι το τέλους, χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Χωρίς κρυφές χρεώσεις και κόστη.

Σας παραδίδουμε έτοιμο το σπίτι σας

Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλο το εύρος των εργασιών, ξεκινώντας από την έκδοση της οικοδομικής άδειας έως και την αποπεράτωση της κατασκευής με το κλειδί στο χέρι!

Διαθέτουμε τα καλύτερα οικόπεδα στο Μασούρι

Διαθέτουμε προνομιακά οικόπεδα εντός σχεδίου, μια ανάσα από τη καρδιά της περιοχής Μασούρι Καλύμνου. Τα οικόπεδα είναι ιδανικά για κατασκευή κατοικίας καθώς προσφέρουν ιδιωτικότητα, ήσυχο περιβάλλον και φανταστική θέα στη Τέλενδο, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής. Μπορείτε να δείτε τη τοποθεσία των οικοπέδων στον παρακάτω χάρτη.

Παρέχουμε 3d παρουσίαση της μελλοντικής σας κατοικίας

Θα είστε σε θέση να δείτε τρισδιάστατη απεικόνιση της μελλοντικής κατοικίας σας, μέσα από αναλυτικά 3d σχέδια.

Παράδοση σε 6 μήνες

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τις χρονικές δεσμεύσεις μας για τη παράδοση της κατοικίας σας. Δεσμευόμαστε για την έγκαιρη παράδοση τοις κατοικίας σας εντός 6 μηνών.

Επίβλεψη από πολιτικούς μηχανικούς

Το σπίτι σας θα το επιβλέπουν αυστηρά και καθημερινά, σε κάθε φάση, πολιτικοί μηχανικοί και όχι εμπειροτέχνες εργοδηγοί.

Σας απαλλάσσουμε από τον μπελά των συνεργείων

Δεν θα κινδυνεύετε να χάσετε χρήματα ή χρόνο, ούτε να παρασυρθείτε από τις τεχνοτροπίες και τις λογικές που μπορεί να βολεύουν το κάθε συνεργείο χωριστά, αλλά όχι και το δικό σας σπίτι συνολικά.

Ασφαλή υλικά για την υγεία σας

Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά που έχουν ελεγχθεί ότι δεν βλάπτουν την υγεία, αλλά ούτε και το περιβάλλον.
ΕΠΑΝΩ